Usluge

UV ŠPATULA

Posebna metalna ploča emitira niske frekvencije ultrazvuka, koji omogućuje omekšavanje i uklanjanje mitesera i blagi piling, također utječe na smanjenje hiperpigmentacije i poboljšava cjelokupni izgled kože.

DEPILACIJA

Depilacija voskom je odlična alternativa brijanju dlačica, uklanjanju s kremama ili aparatićima. Depiliranje voskom namijenjeno je svim uzrastima, iako se preporučuje s tretmanima započeti u mlađoj dobi, kada su dlačice nježnije i manje bolne za uklanjanje.

GREEN PEEL® FRESH UP

GREEN PEEL® Dr. Schrammek je izvrsna, potpuno prirodna i biološka metoda za piling kože lica (i tijela) na bazi prirodnih sirovina s kojima se postiže potpuni piling gornjih slojeva kože, stimulira rast stanica i stvaranje kolagena te regenerira kožu. Već više od 60 godina fantastičnih rezultata i zadovoljnih korisnika širom svijeta. Instant osvježenje. Radi se uz klasično čišćenje lica.

MICRONEEDLING

Ovim postupkom stvaramo mikro ubode na koži te na taj način potičemo prirodni proces obnavljanja kože, odnosno potičemo kožu da stvara kolagen koji doprinosi mladenačkom izgledu kože i održava njenu elastičnost i glatkoću.

MASAŽA

Masaža je odličan način opuštanja, ali to nikako nije i njezina jedina dobrobit. Zahvaljujući znanstvenim istraživanjima koja su posvećena ovoj terapiji dodirom, postaje pravi medikament za najrazličitije zdravstvene tegobe.

NJEGA LICA

Preparati za njegu trebaju hidratizirati i obnavljati kožu. Hidratacija kože ne samo da povećava njezin sadržaj vode, nego ju i štiti i potiče pravilnu deskvamaciju kože (proces kojim koža ljušti sa sebe mrtve stanice), ostavljajući ju glatkom, mekanom i udobnom.

ČIŠĆENJE LICA

Mehaničko čišćenje lica je svakako jedan od važnijih tretmana u njezi kože lica.

Postupak samog čišćenja lica zna biti pomalo neugodan, ali kod redovitog održavanja sam tretman je manje neugodan, a oporavak kraći ili ga gotovo i nema.

RECENZIJE

Anonimni 1
  Anonimni 1

  Čista petica za sve. Dolazim ovdje na green peel tretman neko vrijeme i prezadovoljna sam.

  Anonimni 2
   Anonimni 2

   Odličan, profesionalni pristup, savršena masaža lica i tijela kao i svi tretmani lica i tijela.