Tretman Green peel Fresh Up

Najnoviji blogovi
Društvene mreže
Imate li pitanja?

Kontaktirati me možete na:

GREEN PEEL® Dr. Schrammek je izvrsna, potpuno prirodna i biološka metoda za piling kože lica (i tijela) na bazi prirodnih sirovina s kojima se postiže potpuni piling gornjih slojeva kože, stimulira rast stanica i stvaranje kolagena te regenerira kožu. Već više od 60 godina fantastičnih rezultata i zadovoljnih korisnika širom svijeta. Instant osvježenje. Radi se uz klasično čišćenje lica.

 

GREEN PEEL® Fresh Up vitalizira stanice i koža će zablistati s novom svježinom. Stoga, ova metoda je idealan rješavač problema za umorne kože bez svježine I služi kao učinkovita preventiva protiv prijevremenog starenja i gubitka elastičnosti – ova metoda također je pogodna ako vaša koža još ne pokazuje znakove starenja.

 

Ova potpuno prirodna biljna metoda razvijena je medicinskim istraživanjima na temelju 50-godišnjeg iskustva dr. Christine Schrammek. Širom svijeta dokazana je kao izvrsna biološka metoda za piling kože lica i tijela. Za razliku od ostalih pilinga

 

GREEN PEEL® ne sadrži kemijske supstance ili sintetičke dodatke. To je savršeno siguran tretman i nema nuspojava. Ako biljni preparat nehotice dođe u dodir s očima, neće izazvati nikakvu iritaciju.

Uspjeh GREEN PEEL® tretmana može se usporediti sa rezultatima kemijskog pilinga, mikrodermoabrazije kože, ili druge primjene vitamina.

 

GREEN PEEL® daje izvrsne rezultate na području: nečistoće i nepravilnosti kože, proširenih pora, preuranjenog starenja kože, bora, ožiljaka, trudničkih strija, celulita, gubitka elasticiteta u području trbuha, nadlaktica i bedara.


GREEN PEEL® FRESH UP Cilj tretmana je OSVJEŽENJE kože lica. Ovim nježnim postupkom, koža se ne guli nego se stimulira i osvježuje prirodnim travama. Stimulira se cirkulacija krvi, otvaraju se pore i koža je sada spremna da apsorbira sastojke iz njege kože koja slijedi. Ten se doima svjetlijim, svježijim i odmorenim.


Postupak tretmana: Tretman počinje s osnovnim čišćenjem kože sa SUPER SOFT CLEANSEROM i toniziranjem kože s HERBAL CARE losionom, zatim slijedi analiza kože lica, emulgiramo sa GEL SUPER PURIFIANT te nježno uklonimo s mokrom blazinicom i toniziramo sa HERBAL CARE losionom. Nakon toga umasiramo GREEN PEEL® od 1 grama biljaka i nježno ga uklonimo sa kože lica. Na lice nanesemo ampulu i masku (15 minuta stoji na licu), kada uklonimo masku napravimo masažu lica s CERADERM PREFESIONAL kremom te za kraj nanesemo odgovarajuću kremu za određeni tip kože.


Indikacije: Instant osvježenje za regeneraciju, vitalnost i borbu protiv prijevremenog starenja, brzo omekšanje previše keratozne (grube) kože i tretiranje nečistoća, brzi učvršćujući učinak, intenzivna njega za ravnomjernu boju tena.

tretman